Hoppa till innehåll

Martin tänker så här!

Sluta att fly upp i det blå, lev här och nu istället, i din fulla kraft och potential! Allt finns inom dig själv! Vi jobbar med balansen inom dig mellan kropp och själ. Detta ger dig mer än du önskar och behöver av allting!

Jag brukar skämta och säga att; – strunta i änglarna och planeterna och börja med att göra grundkursen i dig själv! Du skall börja inuti dig själv och jobba neråt istället för uppåt som de flesta gör och ge ditt vackra ”livsträd” rötter, så att kronan sedan kan växa hur högt upp som helst. Jag anser att din andlighet skall du först och främst ha för att kunna leva frisk, stark och lycklig i ditt vardagliga liv med dina nära och kära, vänner, arbetskamrater mm. Din andlighet och medvetenhet skall du ha för att kunna klara vardagliga svårigheter, problem, relationsstörningar och för att kunna hela och läka dig själv.

Det handlar helt enkelt om att må så bra som möjligt och att komma överens.

Martin Wentzel tänker så här;

När ett barn blir till då har det en perfekt balans på tanke och känsla och kropp och själ. Man kan säga att vi föds in i vårt naturliga ”flöde”. När vi föds så lyser vi och strålar som solar allesammans! Då är vi ett och i enhet och balans inom oss själva och med allt levande och existerande runtomkring oss. Då är vi friska, glada, lyckliga och kreativa människor. När vi föds är vi försedda med allt vi behöver för att kunna leva i harmoni och lycka! Detta hade vi varit hela livet om inte föräldrarna omedvetet släckt den här grundenergin.

Har du funderat på detta?

Om dina föräldrar och de andra som fanns runtomkring dig som barn, varit medvetna och uppmuntrat dig till att vara kvar i denna energi genom att låta dig uttrycka dig fullt ut – och hjälpt dig att bli den du som var ämnad att vara enligt dina egna högst önskningar.

  • Hur hade du mått?
  • Hur hade du sett ut?
  • Vad hade du då gjort idag?
  • Hur hade dina relationer fungerat och sett ut?
  • Hur hade ditt liv sett ut?

Vad var det då som gick fel?

Varför lever vi inte i harmoni och lycka och strålar som solar allesammans?

Varför kommer vi inte alltid så bra överens?

Varför är de så få som säger att de mår så bra och att livet är så spännande och roligt?

Varför är det så få som lyckas och når sina mål i livet?

Jag tror att det beror på att;

Föräldrarna och de andra som fanns runtomkring dig som barn släcker omedvetet ditt naturliga energiflöde på många olika sätt och lär de dig att tänka och leva i fel tanke och energimönster.

De lär dig att hypnotisera dig själv med negativ energi.

Ju längre från ditt original du kommer, ju sämre mår du, ju sjukare blir du och ju sämre blir dina relationer.

Jag vill försöka att;

  • få dig att komma tillbaka så nära ditt original som möjligt.
  • få dig att bli den du var ämnad att vara från början och mer och mer och släppa dina olika roller som du omedvetet försöker att spela för att bli den som du tror att du borde vara.   
  • att återskapa din själskraft.

Du får lära dig varför och hur du tappat din sanna grundenergi och hur du gör för att få tillbaka och höja denna. Du har en inre generator och du får lära dig hur denna fungerar och hur denna påverkar och styr hela dig och allt i ditt liv.

Ditt liv kommer att bli spännande, roligt och utvecklande att leva!

Du kan bli en hel, frisk, stark och en lycklig människa med ett stort självförtroende och en stark utstrålning som kan skapa dig själv, ditt liv och dina relationer efter dina egna högsta önskningar!

Jag lär dig grundkursernas grundkurs och ger dig sanningarnas sanning!