(Translation coming soon)

Kurser & Seminarier

KURSDATUM FÖR KURSVERKSAMHETEN I KUNGÄLV UPPDATERAS INOM KORT - VARMT VÄLKOMNA! 

"Jag  förklarar hemligheten bakom hur du lätt kan påverka och förändra andras syn på- och beteende emot dig, bara genom din utstrålning! Andra kommer omedvetet att påverkas och börja behandla dig på ett mycket bättre sätt! Du kommer att få uppleva mirakel i ditt liv!"
  
                                                                                                                                                Martin Wentzel 

 

Aktuella föredrag och seminarier 2020

Välkommen att lyssna till Martins succéföredrag
”Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar!”


8 februari               Göteborg - Alternativmässan Exercishuset Heden 

28-29 mars            Stockholm Harmoniexpo - Föredrag och boksignering


4-5 april                   Rättvik - hälsomässan

18-19 april              Karlstad Hälsomässa - Föredrag och boksignering


24 april                     Malmö - Tro och vetande, Lorensbergsgatan 5
                                     Anmälan till Anitha Reutergard telefon: 040-84009

2-3 maj                     Köping Själens harmoni - Föredrag och boksignering


                                


Aktuella helgkurser - Utstrålning & Attraktion


Stockholm 16-17 november   OBS! Kursen framflyttad till 25-26 Januari 2020
Arrangör: Jordstrålningscentrum  http://www.jordstralningscentrum.se/
Plats: Ringvägen 76 
Tid:  Lördag och söndag 10.00 - 17.00

Anmälan: jordstralningsc@gmail.com  Telefon: 08 - 658 24 12  eller  070 - 206 12 82
Pris: 2 200 kronor 


BESKRIVNING - HELGKURS I UTSTRÅLNING OCH ATTRAKTION Del 1,2 & 3 

All kunskap och de insikter som du får lära dig på mina kurser kommer direkt ifrån det jag själv fick lära mig på andra sidan i ljuset. Grundupplägget i mina kurser är desamma men jag anpassar alltid innehållet efter deltagarnas behov och önskemål.

Jag lär dig att höja din medvetenhet och ta fram dina gudomliga krafter och förmågor som du inte är medveten om att du redan har inom dig. Du får lära dig att kliva upp ur offerrollen och bli den skapande och helande kraften i ditt liv! På andra sidan i ljuset fick jag lära mig hur livet och våra relationer skulle fungera enligt den gudomliga plan som finns för oss alla! 

Du får här och nu möjligheten att följa med på en resa in i en högre medvetenhet där du själv kan påverka, förändra och skapa ditt liv och relationer på ett sätt som du tidigare inte trodde var möjligt!Utstrålning & Attraktion - Del 1 Grundkurs
♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦
Du kan med lätthet höja din energi, utstrålning och kraft!


I denna första kursdel går vi igenom grunderna till hur din utstrålande  och attraherande energi
uppstår och fungerar - på det sätt som jag själv fick lära mig på andra sidan i ljuset.  
Du får svar på hur dessa energier styr och påverkar precis allt som händer dig i ditt liv.
Dessa energier påverkar alltifrån vilka partners, vänner och arbetskamrater du attraherar till dig.
Vilken arbetsplats du hamnar på, var och hur du bor, din ekonomi med mera. Den påverkar hur andra människor behandlar, ser på och bemöter dig. Listan kan göras lång.  Det intressanta är Varför vissa människor blir utsatta för vissa saker, lyckas och når framgång och inte andra? (Se rubriken - Vår utstrålning) 

Med den kunskap och de insikter som jag fick med mig ifrån andra sidan hjälper jag dig så att Du själv kan påverka och medvetet skapa en förändring i ditt liv - vad det än gäller!  När du lär dig hur du höjer din energi så kan du börja attrahera till dig det du önskar och drömmer om  samt skapa en varaktig förändring i ditt liv! 


 Visst är det fantastiskt! Du kan påverka allt och alla endast med din utstrålning. 

Jag lär dig grunderna i hur din relation och inställning till dig själv påverkar dina tanke- och känslomönster och hur dessa i sin tur direkt påverkar andra människor, vilka situationer du hamnar i och mycket mer. 

Vi går tillsamman igenom olika övningar i hur du med lätthet kan frevensera upp din utstrålande och attraherande kraft. Detta kommer att ha en direkt påverkan på ditt liv och kommer att förändra såväl andras inställning och bemötande av dig.   Andra kommer att börja behandla dig på ett mycket bättre sätt, utan att de själva förstår varför!  

"Du är en levande och pulserande magnet - som en mobiltelefon som hela tiden sänder och tar emot utstrålande och attraherande energi."

Under själva kursen så är du välkommen med dina frågor och funderingar som vi tar upp och diskuterar. 

 

Utstrålning & Attraktion - Del 2  - Fördjupning
♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦
I denna kursdel får du lära dig mer om hur du telepatiskt kan påverka och förändra andra människor - bara genom att skapa en förändring inom dig själv. 
Va? Kan detta stämma?
Jo, det stämmer. Jag lär dig hur du löser konflikter med andra människor inom dig själv! Enligt det sätt som jag själv blev undervisad på andra sidan i ljuset.
Du kommer att få en helt ny syn på hur och varför konflikter mellan människor uppstår och vad vi behöver göra för att lösa dessa. Jag kommer att gå igenom flera praktiska exempel och övningar på detta. 

I del 2 kommer vi också gå igenom hur dina tanke- och känslomönster påverkar din hälsa och kropp! Denna viktiga del hänger samman med kursdel 1 och knyter ihop säcken för hur viktigt det är att vi förstår att vi inte är vår fysiska kropp - utan själen som tillfälligt bor och lever i kroppen.  (Läs mer under rubriken Min-nära- döden-upplevelse).
Vi kommer mer och mer i obalans när vi bara tar hand om och fokuserar på den fysiska kroppen och glömmer bort själen. 

På andra sidan blev jag undervisad om att vi alla har enorma krafter och förmågor att ta fram inom oss, som vi inte är medvetna om. Det är just detta som jag vill att denna kurs skall hjälpa dig att göra. 


Kurserna presenteras antingen i sin helhet – under två heldagskurser eller uppdelat vid två tillfällen.
Delarna kan höras var för sig. I del 2 sammanfattar jag inledningsvis Grundkurs del 1 men missa dock inte den viktiga del 1 i sin helhet! 


Utstrålning & Attraktion Del 3  -  Övningsdelen 
♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦
I denna kursdel sammanfattar vi inledningsvis kort del 1 och 2.

Nu handlar det om att jorda ner all din kunskap samt befästa dina nya tanke- och känslomönster i relationen till dig själv. Vi arbetar med meditation och övningar som du själv skall kunna arbeta vidare med.

I den här delen knyter vi ihop säcken så att du kan ge dig ut i livet med ny kunskap och ett höjt medvetande som gör dig oslagbar och kraftfull på alla områden i livet. 

Jag anser att din andlighet skall du först och främst ha för att kunna leva frisk, stark och lycklig i ditt vardagliga liv med dina nära och kära, vänner, arbetskamrater med mera.
Din andlighet och medvetenhet skall du ha för att kunna klara vardagliga svårigheter, problem, relationsstörningar och för att kunna hela och läka dig själv.
Det handlar helt enkelt om att må så bra som möjligt och att komma överens.

Låt oss tillsammans börja vår resa in i ljuset - in i den sanna verkligheten.

Väl mött!
Martin Wentzel
 
Jag kommer inom snar  framtid komplettera med nya kurser och webbkurser!
Har ni egna önskemål inom något särskilt ämne? Kontakta mig så ordnar vi något tillsammans som passar er! 
Ni som läst boken får säkert många spännande tankar om vad ni vill fördjupa er inom.
Jag är öppen för förslag!

Anmäl ditt intresse till mina seminarier eller kurser!

Spontana kommentarer

Hej!
Jag önskar att alla människor skall få chansen att få höra dig.
Detta är det bästa föredrag jag hört!
Äntligen kunde någon sätta ord på det jag alltid känt och funderat på.
Det blev en vändpunkt i mitt liv.
Till mina vänner brukar jag säga;
Ge dig själv den gåvan att lyssna på Martin Wentzel.

Susanne K, Hisings-backa.

I ett mail ifrån chef på en avdelning där det tidigare varit mycket ”spänningar” och motsättningar mellan personalen stod bl.a. detta.

Många uttalar spontant att dom fått en ”kick” - ett lyft efter ditt föredrag. Dom känner sig friare, gladare och har fått mer energi. Jag upplever det som personalen är mycket öppnare och lättare att ha att göra med. Det som tidigare sågs som ett hinder ser vi nu som en möjlighet. Personer som tidigare tittat snett på varandra, har nu börjat samarbeta på ett sätt som tidigare var helt otänkbart.

Vi hör av oss igen, Göran A.Uddevalla.

Lyssnade på Ditt föredrag i Kiruna och blev helt överväldigade - här kommer det som vi sökt hos många föredragshållare - injektionssprutor helt enkelt - ett föredrag med intensitet och skärpa och med ett klart och tydligt budskap som man verkligen kan använda i sitt liv och sin vardag.
För oss tre har förändringen verkligen börjat och vi upplever påtagligt att det vi strålar ut får vi tillbaka - ett av alla handfasta råd som man får.
Vi tackar ödmjukast för den suveräna föreläsningen.

De tre musketörerna; Marianne, Liljan och Agneta från Gällivare.
Tack, för en fantastisk upplevelse!

Vi var lite oroliga för att det skulle vara djupt och tungt, det här du pratar om. Men det var precis tvärt om!
Enkelt lätt och roligt, fullt med bra exempel och aha upplevelser. Vi har lärt oss att se på problem, rädslor oss själva och livet på ett helt nytt sätt. En lärorik upplevelse för livet, helt enkelt!

Tack än en gång. Vi skall verkligen rekommendera dig!
Eva-Lena och Helen
Var och lyssnade på Ditt föredrag i Gällivare och fascinerades av detta! Så klart och tydligt, så fritt från s k "flum" så jordnära och ändå himmelskt - budskapet satt som spikat.
Flera av mina medlemmar har sedan berättat hur de praktiskt använder Dina råd i det dagliga arbetet och i kommunikationen mellan varandra - på en arbetsplats där det varit mycket problem.

Tack för det Martin! Vi kommer att rekommendera dig till våra fackliga kollegor och till vår arbetsgivare Landstinget.

Gun Isaxon. Facklig företrädare för SKTF,
(Sveriges kommunaltjänstemannaförbund)

Hej
Jag heter Agneta och var på din föreläsning i Varberg för några veckor sedan.
Imponerad! Mycket bra!!! Du är en otroligt bra föreläsare!
Du hade ett tema ”Hur släpper jag min rädsla och bygger upp en kärleksfull relation till mig själv”?
Tror att många av oss går runt och lever på ett motto – vad andra förväntar sig av mig och vad andra skall tycka och tänka – och glömmer av sig själv!
Du pratade om att ta ett ”körkort” på hur man höjer sin tro på sig själv och får ett gott självförtroende.
Fick lära mig hur enkelt allt egentligen är och hur allt börjar inuti mig själv.
Att lyssna till och acceptera sig själv som man är tar säkert tid men är säkert så viktigt som du sa. Du ruskade säkert om många som med mig – dags att börja tänka rätt och leva! Än en gång tack för en ”kanon” –föreläsning!! Du har sått ett frö!
Upp till var och en att få det att börja växa!! Livet går inte i repris!!

Tack från en imponerad lyssnare.