Loading...
Vår utstrålning 2018-08-23T17:24:26+00:00

Vi kommunicerar igenom vår utstrålning!

N

är jag var över i ljuset på andra sidan så fick jag se att vi alla här på jorden; människor, växter och djur har ett levande och pulserande energifält runtomkring oss. Ur detta strålar det hela tiden ut ett gnistrande flimmer – ungefär som osynliga radiovågor. Att få se detta flimmer ifrån andra sidan var som att få njuta av ett vackert fyrverkeri.
Jag är övertygad om att detta gnistrande flimmer består av våra tankar, känslor och upplevelser som hela tiden strålar ut ifrån oss med speciella frekvenser, vibrationer, färger och toner.
Detta flimmer pulserar hela tiden ut ifrån oss med olika kraft och energi, beroende på vad vi är bärare av. Det vill säga allt som vi har fått uppleva och erfara i livet.

Det är denna levande och pulserande energi som påverkar och styr allt i våra liv!

Jag kommunicerar hela tiden med allt och alla igenom min utstrålning. Vilken roll jag spelar av den jag vill och önskar vara i min fysiska kropp – har ingen betydelse. 

– Varför attraherar jag till mig en viss typ av partners, vänner, arbetskamrater med ett visst beteende hela tiden?
– Varför blir vissa människor illa behandlade, mobbade, kränkta, misshandlade, bedragna och inte andra?
– Varför råkar alltid jag ut för en viss sorts problem och konflikter hela tiden?
– Varför attraherar Lisa alltid till sig män som behandlar henne så illa?
– Varför attraherar Kalle alltid till sig kvinnor som trycker ner och bedrar honom?
–Jag förstår inte varför jag inte kan lämna min partner som behandlar mig så illa och respektlöst? Vad är det för kraft som håller mig kvar i relationen?
– Hur kan det komma sig att små barn i en skolklass kan knäcka en stor manlig lärare, när en liten fröken med halva kroppsstorleken kan komma in och få ordning på samma klass hur lätt som helst!
– Jag undrar varför våra barn mår så dåligt efter vår skilsmässa som gick så friktionsfritt, vi skilde ju oss som vänner och de hörde inte ett enda ont ord emellan oss.
– Hur kommer det sig att vissa människor och inte andra – mentalt i sin fantasi kan skapa sin drömpartner och sitt drömliv och sen bara attrahera till sig allt detta?
– Hur kan en person bara ha kraft och karisma och komma in i ett rum och fylla det med positiv energi och dra till sig all uppmärksamhet – när en annan kan komma in och göra precis motsatsen – Vad beror detta på?
– Varför säljer den ena säljaren mer framgångsrikt än den andra, när båda har samma förutsättningar?

Alla dessa ovanstående frågor handlar i grund och botten om hur vi fungerar som sändare och mottagare av utstrålande och attraherande elektromagnetisk energi.
Våra tankar och känslor och allt som vi har lagrat inom oss, såsom våra upplevelser, erfarenheter och vår känslomässiga utveckling – är de bakomliggande faktorer som skapar våra utstrålande frekvenser, det vill säga vår utstrålande sanning om oss själva.
Dessa utstrålande frekvenser pulserar hela tiden fram och tillbaka ut ifrån oss till allt och alla andra, vare sig vi vill eller inte.

Hur skulle ditt liv och dina relationer se ut om du själv medvetet kunde påverka och styra din utstrålande och attraherande kraft?

KURSER & SEMINARIER