Jag kommunicerar hela tiden med allt och alla genom min utstrålning!

  • Varför attraherar jag till mig en viss typ av partners, vänner, arbetskamrater med ett visst beteende hela tiden?
  • Varför blir vissa människor illa behandlade, mobbade, kränkta, misshandlade, bedragna och inte andra?
  • Varför råkar alltid jag ut för en viss sorts problem och konflikter hela tiden?
  • Varför attraherar Lisa alltid till sig män som behandlar henne så illa?
  • Varför attraherar Kalle alltid till sig kvinnor som trycker ner och bedrar honom?
  • Jag förstår inte varför jag inte kan lämna min partner som behandlar mig så illa och respektlöst? Vad är det för kraft som håller mig kvar i relationen?
  • Hur kan det komma sig att små barn i en skolklass kan knäcka en stor manlig lärare, när en liten fröken med halva kroppsstorleken kan komma in och få ordning på samma klass hur lätt som helst!
  • Jag undrar varför våra barn mår så dåligt efter vår skilsmässa som gick så friktionsfritt, vi skilde ju oss som vänner och de hörde inte ett enda ont ord emellan oss.
  • Hur kommer det sig att vissa människor och inte andra – mentalt i sin fantasi kan skapa sin drömpartner och sitt drömliv och sen bara attrahera till sig allt detta?

Det är den levande och pulserande energin som styr våra liv!

När jag var över i ljuset på andra sidan så fick jag se att vi alla här på jorden; människor, växter och djur har ett levande och pulserande energifält runtomkring oss. Ur detta strålar det hela tiden ut ett gnistrande flimmer – ungefär som osynliga radiovågor. Att få se detta flimmer ifrån andra sidan var som att få njuta av ett vackert fyrverkeri.

Jag är övertygad om att detta gnistrande flimmer består av våra tankar, känslor och upplevelser som hela tiden strålar ut ifrån oss med speciella frekvenser, vibrationer, färger och toner.

Detta flimmer pulserar hela tiden ut ifrån oss med olika kraft och energi, beroende på vad vi är bärare av. Det vill säga allt som vi har fått uppleva och erfara i livet.

Det är denna levande och pulserande energi som påverkar och styr allt i våra liv!

Vi är som mobiltelefoner som hela tiden sänder och tar emot levande och pulserande elektromagnetisk energi – vi står i ständig kontakt med allt och alla!” Det spelar ingen roll vilka yttre förändringar du gör, eller vilken roll du spelar i din fysiska kropp – din utstrålning avslöjar dig alltid!

Mer om hur vi påverkar varandra med vår ordlösa och sanna kommunikation kan du läsa om i boken ”Jag var död i 8 minuter!”

Köp Martins bok!