Loading...
Nära döden 2018-08-23T16:08:55+00:00

En mörk eftermiddag, i oktober 1986, var jag på väg hem ifrån arbetet på min cykel. Plötsligt kom en bil farande emot mig i en kurva, på fel sida av vägen. Jag hann bara uppfatta de bländande strålkastarna, sedan flög jag genom luften och hamnade 21 meter bakom bilen. Vid högsta punkten över bilen separerades min själ, min energikropp, ifrån min fysiska kropp.

Min själ hamnade på en ljusplatå. Ljuset kändes mycket starkare än solen. Jag strålade också och kände en varm, mjuk och villkorslös kärlek. Det är svårt att förklara eller att förstå. Jag kunde höra röster och ljud under mig, snett ner genom molnen. Jag drogs dit och svävade 10-15 meter ovanför olycksplatsen. Med min vilja och tankekraft kunde jag röra mig runt på platsen, även igenom fast materia. Jag kopplade på alla mina chakran och kände in ännu mer av allt. Då såg jag människor stå runt en man som låg på vägen, men jag förstod inte i det skedet att jag var den skadade. Jag såg vackra pastellfärger, lite som ljuv musik, runt dem som hjälpte offret. De strålade ut värme och en hög, ljus, kraftfull energi. Medan de som var rädda och chockade, de som kört bilen, hade mörka färger runt sig. Som missljud. Vi alla har ljustrådar runt oss, som strålar ut åt alla håll. När jag rörde med strålarna vid offret, kände jag att detta var ju jag.

Då återupplevde jag hela olyckan, hörde kraschen och kände hur min själ hade lämnat kroppen. Pang!

Men jag gled inte in i min kropp igen, jag ville tillbaka upp i ljusskiktet och allt jag behövde göra var att slappna av, så omslöts jag av ljuset igen.

– Nu mötte jag fem transparenta ljusgestalter som välkomnade mig. Det var som ett kärt återseende, som vänner jag inte träffat på många år. Gestalternas utseende såg ut som siluetter av ljuskroppar. Telepatiska färger snurrade runt om dem, gnistor glimmade som fyrverkeri. Det var otroligt vackert. De pulserade som en bengalisk eld. Ljusgestalterna är transparenta varelser. Jag kunde ta på dem, eller igenom dem.

De talade om för mig att de är mina hjälpare, som följt mig genom livet före olyckan. På den andra sidan kommunicerar man med ett universellt språk som påminner om ljus eller musik. Varje känsla vibrerar på ett bestämt sätt och varje vibration har speciella färger.

– Det är ELEKTROMAGNETISK ENERGI!

Jag vill betona varje stavelse.

– Vi går runt här på jorden som strålande magneter.

Ljusgestalterna undervisade mig och förklarade att tankar och känslor är elektromagnetisk energi som strålar ut som radiovågor, vibrationer och färger. De undervisade mig telepatiskt om olika dimensioner, hur tids- och energisystem är uppbyggda och hur vi kan transporteras mellan dem. Ljusgestalterna hjälper oss med det vi drömmer om. De vädjade att jag skulle berätta att de finns och förmedlade: ”Ni är mediala och kan ge healing, varför förstår ni inte det?”. De tycker att vi är rädda och hämmade och vill höja vår frekvens. Jag ville stanna i det kärleksfulla ljuset. Men gestalterna förklarade för mig att det var förutbestämt att jag skulle tillbaka till jorden, för att sprida kärlekens budskap och hjälpa andra.

I det skedet inneslöts jag i ett dovt mörker. Energierna rörde sig medsols. Jag drogs in i en kraft, som såg ut ungefär som kvällsljus. Halvliggandes åkte jag in i en tunnel mot en ljusgestalt. Där var det en vacker dal där det vibrerade av hög harmonisk energi. Varelsen tankade upp mig med kraft och förklarade hur vi är uppbyggda som energivarelser. Därefter återvände jag motvilligt till min kropp och till den fysiska smärtan. När jag vaknade upp hade jag varit dödförklarad i åtta minuter.

Efter olyckan kunde jag fortfarande se färger stråla ut från människor. Jag tyckte att det var konstigt och gick till en optiker, men de hittade inget fel på mina ögon. Numera kallar jag färgerna jag ser för folks aura och utstrålning.

Under de år som gått sedan trafikolyckan har jag fått en klar och tydlig förståelse för hur vi är uppbyggda och fungerar som energivarelser. Jag har återställt mig fysiskt med hjälp av positiv viljestyrka, träning och qigong. Jag har kanaliserat ner läkande kraft samt utövat djupmeditation, gått i samtalsterapi och regelbundet under många år gått i hypnos för att få en djupare klarhet i min upplevelse på andra sidan. Min nära-döden-upplevelse förändrade mitt liv totalt. Mina åtta minuter på Andra sidan var som åtta år när det gäller att inhämta kunskap. Men det viktigaste var att jag då återknöt kontakter med mina guider. De berättade för Martin att han skulle tillbaka till livet för att kunna medvetandegöra andra människor om vilka krafter vi alla besitter för att kunna förändra våra liv. Ljusgestalterna gav mig medvetenhetsnycklar, för att vi ska kunna ge och ta emot kärlek och förlåtelse. De förklarade vad som fordras för att få ett balanserat liv. De har också visat mig hur jag ska ta ner energi när jag undervisar, och hur jag ska kunna förmedla och fästa ljusstrålar på de som besöker mig för att höja deras medvetandenivå.

Att stora andliga mästare och förebilder kunnat utföra mirakel och leva upplysta beror på att de kunde koppla upp sig till ett högre energisystem av kristallnät, som vi alla har tillgång till. Vi har alla enorma krafter och förmågor att ta fram inom oss. Med kärlekens starka energi kan du lätt höja dina vibrationer, hela dig själv, må så bra som möjligt, skapa kärleksfulla relationer och leva i lycka

(Texten är hämtad ifrån tidningen Nära. Hela artikeln kan du läsa här)

ARTIKLAR OM MARTIN

När vi föds är vi försedda med allt vi behöver för att kunna leva i harmoni och lycka!

VI FÖDS IN I VÅRT NATURLIGA ”FLÖDE”

När ett barn blir till då har det en perfekt balans på tanke och känsla och kropp och själ. Man kan säga att vi föds in i vårt naturliga ”flöde”. När vi föds så lyser vi och strålar som solar allesammans! Då är vi ett och i enhet och balans inom oss själva och med allt levande och existerande runtomkring oss. Då är vi friska, glada, lyckliga och kreativa människor.

Varför lever vi inte i harmoni och lycka?

VARFÖR KOMMER VI INTE ALLTID SÅ BRA ÖVERENS?

Varför lever vi inte i harmoni och lycka och strålar som solar allesammans? Varför kommer vi inte alltid så bra överens? Varför är de så få som säger att de mår så bra och att livet är så spännande och roligt? Varför är det så få som lyckas och når sina mål i livet? Jag kan hjälpa dig att komma tillbaka så nära ditt original som möjligt. Få dig att bli den du var ämnad att vara från början, och mer och mer och släppa dina olika roller som du omedvetet försöker att spela för att bli den som du tror att du borde vara.

Jag kan hjälpa dig att återskapa din själskraft.

DU KAN BLI EN HEL, FRISK, STARK OCH LYCKLIG MÄNNISKA!

Jag kan hjälpa dig att återskapa din själskraft. Du får lära dig varför och hur du tappat din sanna grundenergi och hur du gör för att få tillbaka och höja denna. Ditt liv kommer att bli spännande, roligt och utvecklande att leva! Du kan bli en hel, frisk, stark och en lycklig människa med ett stort självförtroende och en stark utstrålning som kan skapa dig själv, ditt liv och dina relationer efter dina egna högsta önskningar!Jag lär dig grundkursernas grundkurs och ger dig sanningarnas sanning!

Själen är som strömmen i dig

DEN ÄR DIN NÄRING, DEN ÄR KÄLLAN TILL ALLT

Själen innehåller all den kraft, energi och upplysning som du måste ha för att bli hel, må bra, komma i balans, bli framgångsrik och lycklig. En annan viktig insikt som jag fick med mig ifrån andra sidan är att alla själar är skapta ur samma grundenergi. Du och jag och de stora andliga mästarna Jesus och Buddha har alla tillgång till samma helande kraft, upplysning och mediala förmågor. Hemligheten bakom Jesus och Buddhas kraft var att de hade en kropp och själ i balans….Det är bara frågan om att höja medvetenheten och därigenom koppla upp oss på de högre energisystemen. Jag kommunicerar hela tiden omedvetet med allt och alla andra igenom min utstrålning. Vilken roll jag spelar av den jag vill och önskar vara i min fysiska kropp – har ingen betydelse!