Loading...

Hur arbetar Martin?

Jag pratar med dig och medvetandegör dig om de mönster du har. Jag mediterar med dig och förmedlar budskap som jag kanaliserar ner i från högre dimensioner. Jag spelar in personliga budskap från andra sidan med nycklar och verktyg till dig, som du kan arbeta vidare med hemma. Vi arbetar tillsammans så att du skall kunna bli den som du var ämnad att vara.Martin ger även en egen utvecklad slags massage – en kinesiologisk balansering som släpper låsningar och blockeringar i kroppen. Jag blandar allt från kinesiologi, osteopati, akupressur och zonterapi ihop med healing. Alla får sin specifika hjälp och den balansering de behöver. Jag har aldrig gjort två lika sessioner med någon någonsin. Mitt sätt att arbeta med mina klienter är direkt hämtat ifrån det jag fick lära mig på andra sidan i ljuset! Martins konsultationer ger dig väldigt mycket på kort tid om du är villig att se in i dig själv och börja arbeta med mycket enkla övningar!

By | 2018-07-11T10:41:03+00:00 juli 5th, 2018|Okategoriserade, Privata konsultationer|